1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-05-2014 20:44

Πρωταθλητής ο Φοίβος με παρατράγουδα στο φινάλε! (φώτο+video)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2013-14/pagoras-foivos-irakliskifisias folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2013-14/pagoras-foivos-irakliskifisias/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Μπορεί να μιλάμε για παιχνίδι ανάμεσα σε μικρά κορίτσια, και κανείς να μην περίμενε ότι θα έχουμε παρατράγουδα, ωστόσο στον τελικό μεταξύ Φοίβου Μελισσίων και Ηρακλή Κηφισιάς, η νίκη του Φοίβου πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά τις χειραψίες των αθλητριών. Πρωταγωνίστές δύο από τις αθλήτριες των ομάδων και οι διαιτητές.

Της Φιορέλας Μάλο.

Ο Φοίβος ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό των Παγκορασίδων, αφού ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά η ένταση δεν άφησε τα κορίτσια της Σοφίας Αδαμοπούλου να χαρούν τη νίκη τους όπως άρμοζε.

Ο λόγος, μία λογομαχία που είχαν η Φωτοπούλου και η Σκανδάλη μετά τη λήξη του αγώνα. Ο διαιτητής του αγώνα πήρε τα δελτία των δύο αθλητριών αφού θεώρησε ανάρμοστη τη συμπεριφορά τους. Οι προπονητές των ομάδων προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη υποστηρίζοντας ότι ήταν ένα λάθος της στιγμής και ότι δεν πρέπει να χαλάσει η γιορτή, όμως, η απόφαση είχε ήδη παρθεί...

Τα δύο κορίτσια συμφιλιώθηκαν, όλα όπως θα λογοδοτήσουν στην Πειθαρχική Επιτροπή ώστε να αποφασιστεί η τιμωρία τους από τους αρμόδιους.

Οι προπονητές εξέφρασαν και το παράπονο ότι οι αρχηγοί δεν κλήθηκαν να υπογράψουν στο φύλλο αγώνα. 

Στο αγωνιστικό  κομμάτι, η ομάδα των Μελισσίων μπήκε δυναμικά στο πρώτο σετ και προηγήθηκε αρχικά με 8-3, ενώ μεγάλωσε τη διαφορά στο 16-10. Οι τυπικά φιλοξενούμενες δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά στην υποδοχή κι έχασαν με διαφορά 11 πόντων.

Το δεύτερο σετ χαρακτηρίστηκε κυρίως από την ψυχολογία χωρίς να ξεχωρίζει κάποια ομάδα στις ικανότητες. Τα κορίτσια του Δημήτρη Μαρδίτσα προηγήθηκαν με 4-0 με ένα σερί στο σέρβις από την Περγαντή (2 άσσοι), ενώ με την Φωτοπούλου έφτασαν στο 1-10. Ωστόσο εκεί οι πρωταθλήτριες έδειξαν τα ψυχικά τους αποθέματα και με την Σκανδάλη έφτασαν στην ισοφάριση, και πέρασαν μπροστά (11-10) με επίθεση της Τατούλη. Η συνέχεια ήταν ανάλογη της αρχής του σετ, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν ξανά κεφάλι (15-21) με την Παπαβλάχου στο σέρβις. Από εκεί και πέρα ο Φοίβος δεν άφησε τον Ηρακλή να αντιδράσει και με τις αδερφές Σκανδάλη (η μία από το σέρβις και η άλλη στην επίθεση) έκαναν το 2-0. 

Στα θετικά του αγώνα ήταν η μεγάλη παρουσία φιλάθλων οι οποίοι δημιούργησαν ένα όμορφο κλίμα για τις νεαρές αθλήτριες. 

Στο τρίτο σετ ο Φοίβος βρέθηκε ξανά μπροστά με διαφορά, ο Ηρακλής πλησίασε, όμως αφού έχασε το δεύτερο σετ που φαινόταν ότι θα κατακτήσει, η ψυχολογία έπεσε. Οι νεαρές του Ηρακλή έδειξαν τη δύναμη τους στο τέλος του σετ, όταν ανάγκασαν τις πρωταθλήτριες να χάσουν τέσσερα match ball. 

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-22, 25-20)

Διαιτητές: Χαμπίλου, Κυργιαλάνη, Κώνστα

Σ.Φ.Α.Μ. Φοίβος (Αδαμοπούλου): Ντακόστα-Τσιμπουλ, Βασιλείου, Βλάχου, Κυριακού, Μπουκουράκη, Σκανδάλη Φ., Τατούλη, Ζαχαροπούλου, Καρατζίκου, Σκανδάλη Κ. Σαράντου, Καλογεράκου

Γ.Σ.Κ. Ηρακλής (Μαρδίτσας): Παπαβλάχου, Καλού, Εξάρχου, Πετροπούλου, Φωτοπούλου Υ., Φωτοπούλου , Περγαντή, Ξανθη, Σταθοπούλου, Βασιλείου, Αναγνωστοπούλου, Γερονικολάου.

 

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ